Het komt voor dat cursisten halverwege de cursus niet meer op komen dagen.
Het is voor ons wel prettig wanneer u even aangeeft met de cursus te willen stoppen en horen dan ook graag feedback over waarom u stopt. Wij streven alleen maar naar verbetering en wanneer we iets kunnen met uw feedback, zullen we daar zeker iets mee doen. Communicatie is daarbij belangrijk, ook tijdens de les kunt u altijd vragen stellen of uw mening geven. Na de les is er ook tijd voor een kopje koffie of thee en kunt u even ontspannen napraten over de les en desgewenst nog vragen stellen terwijl uw hond/pup nog even ontspannen kan spelen. Maar ook wanneer u thuis nog met vragen zit, kunt u tussendoor contact opnemen.

Verder zijn wij niet verantwoordelijk over eigen interpretatie van oefeningen. Wanneer u zich niet houd aan de aanwijzingen van trainers en u uw hond/pup hindernissen, de ‘ballenbak’  of andere obstakels op onjuiste manier laat nemen en daardoor een negatieve ervaring op doet, dan kan de trainer/hondenschool daar uiteraard niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Wij proberen dan wel de ervaring te herstellen. Door de oefening eventueel te herhalen en pas af te sluiten als de hond/pup rustig is.
Mocht u niet (meer) weten wat te doen bij ‘obstakels’, vraag het dan gerust even aan één van de trainers. Daar zijn zij voor …
Wat bij de ene hond werkt, werkt bij de ander niet, ga dus liever niet op eigen houtje dingen uitproberen, maar vraag in geval van twijfel altijd even om begeleiding.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s